Testimonials

Hoi Esther,

Wat een ongelovige mooie site heb je met prachtige foto’s, ik wil je nogmaals bedanken voor je bezoek. De handige tips die jij voor onze hyacint had, wij hebben ze allemaal opgevolgd. Het gaat stukken beter zien we aan hem. Is goed dat je nu online bent. Ik zal jou altijd aanraden bij papegaaienliefhebbers. Succes met alles, niemand zal er spijt aan hebben om jou in schakelen.

Rio

Hallo Esther,

 

Een tijdje geleden hebben wij via iemand jouw naam door gekregen en die was heel erg te spreken over de manier hoe jij met vogels omgaat. De rust die je uitstraalde vertaalde zich gelijk in de rust bij onze Senegaal Papegaaitje. Zijn nagels moesten al heel lang geknipt worden. En wij hadden gelezen dat je dat beter niet zelf kunt doen omdat anders de kans bestaat dat je geen vriendjes meer bent met je vogel. Nadat wij jou hadden benaderd via de website nam je al heel snel contact met ons op en dat vonden wij erg fijn.

Onze Senegaal papegaai heeft weer prachtige korte nagels die niet meer scherp zijn. Als ze weer geknipt moeten worden gaan we zeker weer bellen.

We willen graag binnenkort gebruik maken van jouw dienst om te kijken en vooral te leren hoe wij nog beter met onze vogel kunnen omgaan. Zodat wij en de vogel nog meer plezier aan elkaar kunnen beleven.

Groetjes van ons gezin!

 

 

 

Nienke

BesteĀ Esther,

Dankjewel voor jouw kundige werkwijze bij het bijwerken van de snavel van mijn Grijzeroodstaart pop. Ik kan veel zelf, maar dit vond ik toch eng om zelf te doen.

Ik was positief verrast door de rust die je uitstraalde toen je haar vast had en haar snavel voorzichtig knipte. Ze is erg eenkennig en geen fan van vrouwen, maar ze liet je gewoon je gang gaan zonder tegen te werken. Heel bijzonder.

Ik vind dat je erg kundig bent op het gebied van papegaaien.

Ga zo door!

Pascal